STAGE LOPEN BIJ EDC
werken bij EDC, werken aan jezelf


Wil je stage lopen bij misschien wel hét bijzonderste (én leukste) bedrijf van Nederland waar volop ruimte is voor je eigen inbreng en voor je ontwikkeling? Ben je nieuwsgierig hoe het allemaal werkt in de praktijk? Wil je dolgraag je opgedane kennis zelf in de praktijk brengen? En wil je daarnaast ook gewoon een leuke en gezellige tijd? Dan zijn we misschien wel een goeie match. We maken graag kennis met jou!
_

Stagiair Jari vertelt


"Ik loop stage bij het ICT team van EDC Veendam. Al in de eerste paar dagen heb je snel door dat er overal een hele goede en vriendelijke sfeer binnen het bedrijf hangt.

Er word veel gedaan om je op je plek te laten voelen - en vragen stellen kan altijd! Het werk zelf is ook heel goed te doen - je werkt in een klein en hecht team waarin je veel verschillende werkzaamheden leert uitvoeren. Denk hierbij aan directe IT ondersteuning aan je collega's, het onderhouden van alle verschillende systemen en het bezig gaan met (grote) nieuwe projecten om de IT infrastructuur te verbeteren. Ook krijg je de kans om een dag mee te lopen in het magazijn om het logistieke proces zelf mee te maken. De flexibele werktijden die EDC bij dit alles hanteert vind ik persoonlijk ook heel fijn.

Kortom, EDC is een hele fijne plek om te werken. Ik kijk er naar uit om hier de komende weken mijn stageopdracht te gaan uitvoeren."

Kom stage lopen bij EDC


Niets gevonden? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures!
Volg ons op LinkedIn en Facebook

 

Niets gevonden? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures!
Volg ons op LinkedIn en Facebook

Volg ons laatste nieuws: