SOLLICITATIEPROCES
Van eerste contact tot droombaan!

Jij solliciteert. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Geen leuke vacature gezien, maar wel geïnteresseerd in het werken bij EDC? Open sollicitaties zijn ook welkom! Wij maken graag kennis met jou en jij met ons in een aantal stappen.

_

Jouw sollicitatie

Stap 1: Solliciteren


Bedankt voor je sollicitatie!

Jouw CV en motivatiebrief worden intern besproken met de desbetreffende manager of leidinggevende. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Sollicitanten die niet worden uitgenodigd krijgen een reactie per mail. Kandidaten die we graag willen uitnodigen krijgen een telefoontje en we bevestigen onze afspraak per e-mail.

Stap 2: Sollicitatiegesprek


 We leren jou graag kennen in een eerste kennismakingsgesprek. Ook jij hebt de gelegenheid om ons het hemd van het lijf te vragen. Is het wat je verwachtte?

Op basis van het eerste gesprek nodigen wij je wel of niet uit voor een vervolggesprek. Ook deze uitslag en eventuele feedback geven we je telefonisch.

In een vervolg gesprek spreken we je graag nog een keer! We gaan dit keer wat dieper in op de functie. Soms schrijven we een assessment om te testen of jouw kennis en kunde past bij de functie. Ook stellen we je graag voor aan een teamlid om te kijken of daar ook een klik mee is.

Stap 3: Arbeidsvoorwaarden


Er is een match. Er volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. We bespreken je salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, het aantal contract uren etc. 

Beide akkoord en enthousiast? Dan willen we je van harte welkom heten in het EDC Team!


Niets gevonden? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures!
Volg ons op LinkedIn en Facebook

 

Niets gevonden? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures!
Volg ons op LinkedIn en Facebook

Volg ons laatste nieuws: