ONE-DC


ONE-DC  is een ongeëvenaarde distributeur van sexual wellness-producten. Ons hoofdmissie is om plezier naar slaapkamers over de hele wereld te brengen. Dit doen we met een toegewijd salesteam dat jouw bedrijf graag wil leren kennen. Door onze kennis over de laatste markttrends te delen, stellen we jou in staat om te groeien en nog succesvoller te worden.

Als het om zakendoen gaat, zijn relaties alles voor ons. Daarom willen we u de beste winkelervaring bieden die van een moderne e-commerce groothandel verwacht kan worden. Maar technologie en online handel gaan niet boven persoonlijk, menselijk contact. Aan het eind van de dag houden wij het graag persoonlijk.

We streven ernaar om een verschil te maken voor een ieders seksleven en samen kunnen we dit waarmaken.

HET UNIEKE VAN WERKEN BIJ ONE-DC
 

EDC Wholesale is onze Business-to-Business-divisie, met een verkoopteam dat klanten over de hele wereld bedient met de erotische producten uit ons magazijn. Onze B2B-klanten zijn distributeurs, webwinkels, fysieke winkels, retailers, marktplaatsen en dropshippers.

Het verkoopteam reist de wereld rond om nieuwe klanten te werven op internationale beurzen en door middel van deelname aan en het organiseren van virtuele evenementen. Ons doel is om de beste one-stop-shop te worden met het meest uitgebreide assortiment voor al onze klanten, ongeacht hun doelgroep of bedrijfsmodel. Wij bieden onze klanten een online groothandel aan met de ondersteuning van onze interne IT-divisie: www.one-dc.com 

 

JONG & AMBITIEUS

voor iedereen de kans om zich te ontwikkelen

INTERNATIONAAL TEAM

in ons team vind je vele nationaliteiten

CREATIEF ONDERNEMERSCHAP

we doen dingen graag net anders

MAATSCHAPPELIJKE FOCUS

een gezamenlijk doel voor ogen: taboes doorbreken

TEAMUITJES EN FEESTEN

teamgezelligheid met een hapje & drankje

Vacatures bij ONE-DC


Niets gevonden? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures!
Volg ons op LinkedIn en Facebook

 

Niets gevonden? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures!
Volg ons op LinkedIn en Facebook

Volg ons laatste nieuws: