EasyToys

 

EasyToys is marktleider in Nederland en België en is op een missie om de slaapkamers in de rest van Europa te veroveren. 

Onze missie bij EasyToys is om het nog leuker te maken tussen de lakens. Vragen over seks, relaties en liefde beginnen bij EasyToys, omdat we meer zijn dan de producten die we verkopen. Met een team van specialisten adviseren en informeren we onze lezers via onze blog, EasyToys Magazine, met als doel het seksleven van elke lezer te verrijken.

Je kunt je altijd volledig anoniem wenden tot onze seksuoloog met je meest intieme vragen. Op EasyToys TV lanceren we wekelijks spannende nieuwe content waarin we alles op het gebied van seks en seksualiteit bespreken. We zijn ook beschikbaar en actief op sociale media.

 

HET UNIEKE VAN WERKEN BIJ EASYTOYS


Iedereen bij EDC krijgt de kans om zijn eigen talent en kracht te vinden. Dat vinden we belangrijk, want samen zijn wij EDC en maken we EDC groots.

Elke dag werken we gepassioneerd aan ons doel om een verschil te maken in de zoektocht van klanten naar de juiste erotische producten, door deze toegankelijk, aantrekkelijk en gemakkelijk te kopen te maken.

JONG & AMBITIEUS

voor iedereen de kans om zich te ontwikkelen

INTERNATIONAAL TEAM

in ons team vind je vele nationaliteiten

CREATIEF ONDERNEMERSCHAP

we doen dingen graag net anders

MAATSCHAPPELIJKE FOCUS

een gezamenlijk doel voor ogen: taboes doorbreken

TEAMUITJES EN FEESTEN

teamgezelligheid met een hapje & drankje

Vacatures bij EasyToys


Niets gevonden? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures!
Volg ons op LinkedIn en Facebook

 

Niets gevonden? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures!
Volg ons op LinkedIn en Facebook

Volg ons laatste nieuws: