Beate Uhse


Beate Uhse heeft een lang en rijk verleden en maakt deel uit van de EDC Group sinds 2019.

Beate Uhse was de eerste vrouw ter wereld die een detailhandel in erotische artikelen oprichtte. Nog steeds is het een van de belangrijkste erotische detailhandelaren voor vrouwen, mannen en koppels in Europa. Beate Uhse werd opgericht in 1946 door Beate Uhse-Rotermund met als doel om vrouwen te informeren over seks en hun seksuele behoeft en en om advies en begeleiding te geven over hoe ze ongewenste zwangerschappen konden vermijden in een tijdperk van beperkte kennis.

Ons geloof in empowerment van vrouwen is groter dan ooit tevoren en we hanteren een werkelijk moderne aanpak die op iedereen is afgestemd, ongeacht hun seksuele behoeft en of voorkeuren. We koesteren de waarden van Beate Uhse en haar missie om “seksuele voorlichting te geven en seksuele vrijheid voor vrouwen (en alle seksen) te waarborgen”. Tegenwoordig verkopen onze websites aan tal van Europese landen met gebruikmaking van 3 merknamen: Beate Uhse, Pabo en Adam et Ève.

HET UNIEKE VAN WERKEN BIJ BEATE UHSE
 

Iedereen bij EDC krijgt de kans om zijn eigen talent en kracht te vinden. Dat vinden we belangrijk, want samen zijn wij EDC en maken we EDC groots.

Elke dag werken we gepassioneerd aan ons doel om een verschil te maken in de zoektocht van klanten naar de juiste erotische producten, door deze toegankelijk, aantrekkelijk en gemakkelijk te kopen te maken.

 

JONG & AMBITEUS

voor iedereen de kans om zich te ontwikkelen

INTERNATIONAAL TEAM

in ons team vind je vele nationaliteiten

CREATIEF ONDERNEMERSCHAP

we doen dingen graag net anders

MAATSCHAPPELIJKE FOCUS

een gezamenlijk doel voor ogen: taboes doorbreken

TEAMUITJES EN FEESTEN

teamgezelligheid met een hapje & drankje

Vacatures bij Beate Uhse


Niets gevonden? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures!
Volg ons op LinkedIn en Facebook

 

Niets gevonden? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures!
Volg ons op LinkedIn en Facebook

Volg ons laatste nieuws: